Reviews


Klik hier om een review achter te laten

Ties de Fries

Samen met mijn dochter een les gehad op Ties de Fries. Het is moeilijker dan het lijkt, maar super leuk en leerzaam. Het rijden lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat doe je nu precies met je houding in de stap, draf en galop? Normaal ga je mee met de beweging van je paard. Nu moet je zelf de bewegingen op het paard maken, alsof je in stap, draf of galop zit. Het zadel ligt er ook los op, dus je moet ook je balans hebben, anders lig je er zo weer naast. Ook je been ligging moet goed zijn, maar wanneer ligt dat goed. Dat lukt ook alleen maar als je been op de juiste lengte in de beugels zit. Mirthe legt alles heel goed uit en laat ook goed zien waar er gebeurd als je iets niet goed doet. Echt een aanrader voor iedere ruiter.

– Mirjam Hulshof
Ties de Fries

De afgelopen periode 5 trainingen gevolgd bij Myrte en Ties. Deze trainingen hebben een grote bijdrage geleverd aan de bewustwording van mijn balans, houding en zit op het paard. Doordat Ties niet aan nuances doet had ik meteen een grote confrontatie met mezelf. Iets wat, doordat ik al 20 jaar in het zadel zit, niet zo heftig had verwacht. Dit maakte ook dat de bewustwording groter en groter werd waardoor ik nog meer gemotiveerd raakte om mijn balans, houding en zit te verbeteren. Iets waarmee Myrte je perfect kan helpen!

Door haar kundigheid en haar rustige manier van coachen, heb ik echt stappen kunnen zetten en veel handvatten mee gekregen om mezelf te verbeteren. Heel fijn om met de methodiek van Myrte, samen te kijken naar wat er anders/beter kan en om d.m.v. video`s te kunnen vergelijken wat er al beter gaat! 

Ik ben heel blij dat ik deze trainingen bij Myrte heb gevolgd, ik zou het iedere ruiter zeker aanraden!

– Lisanne
Instructie

Myrte geeft mij, als onzekere ruiter, veel vertrouwen. Ik ben na 25 jaar weer gestart met paardrijden op Anke (paard van PMO).  Ze weet me in actie te zetten en me net tegen mijn grens te positioneren waardoor ik een mooie ontwikkeling kan maken, goed rekening houdende met mijn tempo en fysieke mogelijkheden. Myrte weet precies wat ik aankan en remt me af en toe ook weer even als ik teveel tegelijk wil leren. Blij met haar als instructrice en zij met mij natuurlijk als haar allerleukste (en meest tijdrovende)  lesklant.

– Frederika
Ties de Fries

Ik vond het erg leuk en leerzaam op Ties. Je legt heel duidelijk uit en voelt gelijk verschil in je houding. Fijn dat we het konden filmen, zo kan ik het nog een aantal keer terug kijken. Ook super fijn dat je oefeningen mee gaf voor thuis. Al met al een ontzettend en leuke en leerzame ervaring!  Heel erg bedankt!

– Marjolein
Instructie

Wat een fijne instructie! Dochter flink aan het werk en moeder rustig aan in stap en een voorzichtige draf na jaren weer eens op het paard. Complimenten!

– Wendy

Ties de Fries

De Horse Simulator was wiebelig en dat vond ik een beetje spannend maar daar Myrte goed mee om.  Je krijgt duidelijke feedback en uitleg over je houding. Om extra duidelijk uit te leggen doet ze alles voor. Ik ga zeker nog een keer op Ties de Fries!

– Annike

Ik zou het leuk vinden als je een review achterlaat