Instructie

Als gediplomeerd Deurne paardensport instructrice en KNHS ORUN niveau 4 wedstrijdsport allround, geef ik dressuur- en springlessen voor de breedtesport. De instructie verzorg ik onder andere voor rijverenigingen en particulieren.

Voor mijn particuliere lesklanten met een eigen paard of pony maak ik grotendeels gebruik van de top accommodatie van Paard Mens Onderwijs.
 
Heb je geen eigen paard maar wil je meer uit je lessen halen? Wil je graag aan je persoonlijke doelen werken en je verder ontwikkelen? Bij geschiktheid van de ruiter zijn er op deze accommodatie een aantal fijne rijpaarden aanwezig


Ik hecht veel waarde aan het goed voor elkaar hebben van de basis. Een correcte en bevestigde basis voorkomt veel rijtechnische problemen. Een vriendelijke, fijne en logische manier van trainen staat bij mij voorop.

Reviews

Instructie

Myrte geeft mij, als onzekere ruiter, veel vertrouwen. Ik ben na 25 jaar weer gestart met paardrijden op Anke (paard van PMO).  Ze weet me in actie te zetten en me net tegen mijn grens te positioneren waardoor ik een mooie ontwikkeling kan maken, goed rekening houdende met mijn tempo en fysieke mogelijkheden. Myrte weet precies wat ik aankan en remt me af en toe ook weer even als ik teveel tegelijk wil leren. Blij met haar als instructrice en zij met mij natuurlijk als haar allerleukste (en meest tijdrovende)  lesklant.

- Frederika
Instructie

Wat een fijne instructie! Dochter flink aan het werk en moeder rustig aan in stap en een voorzichtige draf na jaren weer eens op het paard. Complimenten!

- Wendy